Werkwijze en vergoeding

Als iemand voor het eerst bij TranceVere binnenstapt, start ik met een intakegesprek. Zo krijg ik een indruk van jou en wat je wilt bereiken. Je krijgt de kans om te vertellen over je achtergrond en wat er in jouw beleving aan de hand is. Door gerichte vragen te stellen ontdekken we samen welke aanpak passend is. TranceVere vertelt je vervolgens over de verschillende therapieën en trainingen. Na de intake weet je wat je van mij kunt verwachten.

Bedrijfsintake

Bedrijven kunnen uiteraard ook gebruikmaken van een intake. Je kunt bijvoorbeeld vertellen wat je met een team of medewerker wil bereiken. Of tegen welke problemen je aanloopt in de organisatie. Na dit gesprek heb ik een globale indruk van de bedrijfsdoelen en een redelijk beeld van de medewerkers. Daarmee kan ik een gerichte offerte maken. Daarin staat niet alleen een kostenoverzicht, het is ook een plan van aanpak.

Geen tijd verspild

Het aantal dagen training, de hoeveelheid therapiesessies of de intensiteit van een coaching; het hangt allemaal af van jouw doelen. Het kan zijn dat je na twee sessies of een aantal uren begeleiding al goed op weg bent geholpen. Anderen hebben wellicht meer tijd nodig. TranceVere kijkt vooral naar wat jou of het bedrijf echt verder kan helpen. Elk gesprek en elke bijeenkomst is doelgericht en er wordt geen tijd verspild.

Op afstand

Woon je niet op Texel? Ik kan je op verschillende manieren, bijvoorbeeld via Skype, Logitech of Google+ begeleiden.

Vergoeding voor therapie

Krijg ik de kosten voor sessies vergoed? Dat is een veelgestelde vraag. Coaching en trainingen zijn niet in zorgverzekeringspakketten opgenomen. De therapieën zijn een volwaardige alternatieve geneeswijze en komen dus in aanmerking voor vergoeding. Of je iets volledig vergoed krijgt, hangt vooral af van je zorgverzekeringspakket. Neem bij vragen contact op met je verzekeraar. TranceVere voldoet aan alle eisen die de gezondheidszorg en de beroepsgroep stelt. Ik ben aangesloten bij de NBVH (Nederlandse Beroepsvereniging Voor Hypnotherapeuten) en de SRBAG (Stichting Registratie Beroepsbeoefenaren Aanvullende Gezondheidszorg). Om recht te hebben op vergoeding heb je géén doorverwijzing van je huisarts nodig.