Creatief blijven

Wanneer heb jij voor het laatst iets creatiefs gedaan? Geschilderd, inspirerende foto’s geschoten, prachtige sieraden gemaakt, dat korte verhaal geschreven? In de hectiek van werken, zorgen voor het gezin en de klusjes in en rond huis schiet je fantasie er nog wel eens bij in. Wil je weer tijd maken voor creativiteit? Ik kan je dat duwtje vooruit geven en je laten kennismaken met mijn levensmotto: “Schitterend werken begint met Schitteren.”

 

De rode draad van Trancevere komt ook in dit aspect van mijn coaching naar voren; de concentratie op je onderbewuste. Je leert het creatieve deel van jezelf weer kennen en: er goed voor te zorgen. Je wordt je er bijvoorbeeld van bewust dat koken voor je gezin als het pakken van je penseel even belangrijk zijn. Welke leeftijd je nu ook hebt, in jouw binnenwereld is het kind dat je ooit was nog springlevend! Het staat klaar met een flinke portie fantasie, creativiteit en enthousiasme. Om vol verve jou te helpen om je innerlijke beelden en beleving van de wereld tot uiting te brengen.

 

Je kunt me bellen voor een afspraak om eens in gesprek te gaan. Het kan ook in groepsverband. Samen met kunstenaar Daan van Loenhout organiseer ik sinds 2012 schildervakanties op Texel. Daan leert je de techniek van schilderen en neemt je bijvoorbeeld met palet, penseel en doek mee de Texelse natuur in. Ik ben er om de verbinding met je innerlijke kind te versterken. Met oefeningen, meditaties of gewoon een inspirerend gesprek. Nico Waerts begint de dag met I Chuan Qigong. De rustige lichaamsbewegingen en ademhalingen maken je fysiek sterker en brengen je terug bij jezelf. De kunstzinnige kwaliteit van je werk wordt beslist meer authentiek! Talent of ervaring heb je niet nodig. In de agenda lees je meer over de schildervakanties. Via contact kun je meer informatie en prijzen opvragen.