Training Werken vanuit talent

Soms verdwijnt je talent, of het besef van wat je leuk vindt door allerlei redenen naar de achtergrond. Je laat je leiden door maatschappelijke druk, behoefte aan zekerheid of andere praktische zaken. Je hebt bijvoorbeeld een baan gekozen omdat de functieomschrijving je 'een beetje' aanspreekt. En waarom ben je fulltime voor de kinderen gaan zorgen, terwijl je veel plezier had in de combinatie van werken en de gezellige momenten met je gezin?

 

In de driedaagse loopbaantraining Werken vanuit Talent ga je op zoek naar je talenten. Je ontdekt op welke plek je ze goed kunt benutten en ontwikkelen. Aan het einde van de cursus heb je een persoonlijk profiel opgesteld waarmee je je loopbaan of privéleven een positieve draai kunt geven. Waar sta je nu en waar wil je naartoe? Kortom: je gaat doelgericht aan de slag. Je kunt kiezen voor een 1-op-1 training of deelnemen in een groep.

Verscholen?

De rode draad van TranceVere komt ook in deze loopbaantraining naar voren; de concentratie op je onderbewuste. Je leert erachter te komen wat er in dit deel van jezelf 'verscholen ligt'. En gaat proberen je talent te ontdekken en beleven. Tussen de trainingsdagen door werk je thuis aan opdrachten om je inzicht te vergroten.

Ervaringen van deelnemers

Een greep uit de reacties van deelnemers aan Werken vanuit Talent.