Regressietherapie

Heb je een klacht of (problematisch) gedrag dat je niet kunt verklaren? Dan is de kans groot dat de oorzaak in het verleden ligt. Vaak is het ontstaan door een pijnlijk, angstig, moeilijk of verdrietig moment. Je bent je er niet van bewust, maar je klachten komen er wél vandaan. Dan kan regressietherapie effectief zijn.

 

Deze therapie gaat er van uit dat je nog in de oude ervaring bent blijven 'hangen'. De wond is niet geheeld, er zit een denkbeeldige pleister overheen. Hoe voelt het in je lichaam, welke emotie hoort er bij, welke gedachten heb je daarover? Aan de hand van deze vragen ga je de ervaring van toen herbeleven met TranceVere. Samen en in een veilige omgeving. Het uiteindelijke doel is om het gedrag en de overtuigingen die je jezelf eigen hebt gemaakt bij te stellen. Zodat je verder kunt leven zoals jij dat prettig vindt.

Reïncarnatie: praktisch en nuchter

Bij regressiesessies gaat het meestal om herbelevingen van ervaringen in dit leven, tijdens de geboorte of zelfs nog in de baarmoeder. Soms komt iemand tijdens zo'n herbeleving in een situatie terecht die onmogelijk in dit leven kan hebben plaatsgevonden. De werkwijze van TranceVere is praktisch, nuchter en oplossingsgericht. Voor een succesvolle therapie hoef je geen wereldbeeld of levenswijze te omhelzen. Het is wel belangrijk dat je de informatie uit je onderbewuste accepteert. En ermee aan de slag wilt. Zodat je dankzij je nieuwe inzichten uiteindelijk de draad van je leven kunt oppakken. We doen alles samen, stap voor stap en in een veilige omgeving.