Over TranceVere

TranceVere is een Texels bedrijf dat (bedrijfs)trainingen, coachingstrajecten en regressie- en hypnotherapie aanbiedt. Het 'drijft' op de inspiratie, ervaring en kennis van Stéphania van Velzen.

Landelijk bekend

Stéphania: "Voordat ik mijn Hbo-opleiding Hypnose- en regressietherapie afrondde en TranceVere startte, werkte ik als bemiddelaar voor mensen met een arbeidsbeperking. Ik zocht naar talenten en unieke eigenschappen. Mensen 'met een vlekje' (zoals veel werkgevers ze beschouwen) zijn arbeidskrachten met een schat aan mogelijkheden. Ik plaatste hen bij reguliere werkgevers." Stéphania's aanpak had succes. En kreeg in de branche landelijk bekendheid. "Dat leidde tot een baan als manager. Ook heb ik bij politie en justitie gewerkt als beleids- en organisatieadviseur. Ik kan me levendig voorstellen waar mensen of teams in hun werk tegenaan lopen. Ik kan luisteren en heb beeld bij wat zij vertellen." Deelnemers omschrijven Stéphania als iemand die een veilige sfeer creëert. "Bij mij wordt gelachen en gehuild. Het uitgangspunt is dat alles kan en mag."

Zelf stappen zetten

Ze benadrukt dat mensen niet moeten verwachten dat ze hen bij de hand neemt en alles oplost. "Het is hard werken. We gaan samen op zoek naar oplossingen, maar de belangrijkste stappen moet je zélf zetten. Het is verbluffend om te zien wat iemand dan kan bereiken. Dankzij mijn aanpak probeer ik af te rekenen met de termen 'vaag' en 'zweverig'. Gevoelige mensen, stoere kerels; verschillende types stappen binnen. Ze verlaten de ruimte met het gevoel dat ze een stap verder zijn gekomen. Iemand zei: "'toen ik naar huis reed, leek het alsof alles er een tint lichter uitzag. Mooier en meer helder. Ik voelde me zo opgelucht.'"

Missie TranceVere