Inspirerend Texel

Je vindt TranceVere op Waddeneiland Texel. In de rust van een vakantie of weekend weg vinden veel mensen het prettig om zichzelf te onderzoeken. Je dagelijkse leven is even op een 'veilige' afstand en om je heen is de frisse zeelucht. Met TranceVere en het eiland als inspiratie, kun je hier dingen voor jezelf op rij gaan zetten. Je kunt rekenen op een positieve interactie die je oplucht en inspireert.

Geïnspireerd? Gestressed?

Mensen die hier hun vakantie vieren, krijgen een ontspannen gevoel bij de uitgestrekte stranden, de rust en de ruimte. Goede inzichten of leuke ideeën borrelen op: 'Ik wil het helemaal anders doen.' TranceVere kan je helpen om dit gevoel vast te houden en uit te buiten. Wellicht ook herkenbaar: je bent op vakantie, maar de stress van het normale leven is niet 1-2-3 weg. Pas aan het einde van de vakantie kom je eindelijk tot rust. In één of twee sessies kun je dat heerlijke ontspannen gevoel al meteen aan het begin van je vakantie ervaren.

Wandelen en praten

TranceVere gaat met alle plezier een gesprek aan. En kan je op weg helpen in het bereiken van uiteenlopende doelen. Een afspraak in de praktijkruimte is mogelijk. Ook een wandeling en gesprek in de Texelse bossen of op het strand is een optie. Op rustige plekjes in de natuur kan de stilte je helpen om je vraag eerlijk en concreet te verwoorden. De omgeving helpt je om nieuwe mogelijkheden te zien. Wil je dit samen met vrienden, familie of misschien met collega's beleven? TranceVere heeft ruime ervaring in het begeleiden van groepen. Zit je na één sessie weer op het juiste spoor? Of heb je meer tijd nodig? Alles is mogelijk en sterk afhankelijk van wat je wilt bereiken.

Begeleiding op afstand

Vind je het prettig om ook thuis ondersteuning te krijgen bij het vasthouden van je resultaat? Of wil je ter voorbereiding op de afspraak online in gesprek? TranceVere biedt ook (beeld)begeleiding op afstand.

 

Onder korte trajecten vind je een pdf met daarin een overzicht van korte, krachtige sessies.