Hypnotherapie

Hypnose is de basis van hypnotherapie. Door je stap voor stap onder hypnose te brengen, kan ik er voor zorgen dat je je volledig kunt concentreren op je onderbewuste. Je bewustzijn en onderbewustzijn gaan daardoor als het ware samenwerken. Dit maakt je inventiever en creatiever, waardoor je je problemen beter op rij kunt krijgen; je ziet als het ware voor je hoe je ze kunt aanpakken.

Meeslepende film

Je hoeft je geen zorgen te maken dat je tijdens hypnotherapie niet meer weet wat er gebeurt of wat je doet. TranceVere zorgt er voor dat je weet wat er gebeurt. Dat is de enige manier om heldere inzichten en nieuwe oplossingen te krijgen. Ik richt de aandacht heel bewust op je lichaam en zorg dat je heerlijk ontspannen bent. Hypnose is alledaagser dan je denkt. Als je een spannend boek leest of een meeslepende film kijkt, raak je ook in een vorm van hypnose.

Nieuwe mogelijkheden

Heb je samen met TranceVere de oorzaak van het probleem gevonden en heeft je onderbewuste oplossingen aangereikt waarin jij je kunt vinden? Dan gaan we je nieuwe inzichten stap voor stap in de praktijk brengen.