Coaching

Waarin ben ik goed en hoe kom ik daar achter? Hoe geef ik richting aan mijn leven na een ontslag of tijdens mijn pensioen? Hoe schrijf je ook alweer die wervende, kernachtige sollicitatiebrief? We kunnen ook helpen met vragen over grenzen stellen of meer doordachte keuzes maken. TranceVere coacht je bij diverse levensvragen. We vinden stapsgewijs antwoorden op de meest uiteenlopende vragen over je persoonlijke ontwikkeling.

Wandeling in het bos

TranceVere gaat met alle plezier een gesprek met je aan. En kan je op weg helpen in het bereiken van doelen. Een afspraak in de praktijkruimte is altijd mogelijk. Een gesprek tijdens een wandeling in de Texelse bossen of op het strand is ook een optie. Zit je na één gesprek weer op het juiste spoor of heb je meer tijd nodig? Alles is mogelijk en sterk afhankelijk van wat je wilt bereiken. Wil je samen met collega's of vrienden eens zoiets meemaken? Dan kan dat. TranceVere heeft ruime ervaring in het begeleiden van groepen.

Van directeuren tot moeders

Bij coachingsgesprekken richt TranceVere zich helemaal op jou. Samen komen we tot de kern van wat je zou willen. En, het allerbelangrijkste: ik help je om haalbare doelen te stellen die passen in jouw levensstijl. TranceVere heeft ervaring met uiteenlopende mensen. Ik begeleid leidinggevenden met ontwikkelen van bijvoorbeeld hun leiderskwaliteiten. Maar ook zelfstandig ondernemers en werkende moeders schuiven bij mij aan.